Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling
Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling

De Visie van Flow physics

Als holistisch fysiotherapeut werk ik met de wetenschat dat lichaam en geest een zijn. Denk maar eens aan dat je bij bijvoorbeeld stress buikpijn of gespannen schouders kunt hebben.

Bij Flow Physics behandel ik niet alleen de pijn maar wil ik verder kijken naar de oorzaak daarvan. Mijn onderzoek is daarom breed, naast de klacht kijk ik ook naar je leefomstandigheden, gewoontes, eetpatroon lichaamshouding beweging etc.

Iedereen is anders en daarom wil ik persoonsgerichte zorg bieden. Binnen de reguliere fysiotherapie is er een standaard aanpak en aantal behandelingen per klacht. Ik zie de klacht als een stukje van een puzzel en die puzzel ziet er per persoon anders uit. 

Ik neem de tijd om deze puzzel samen met jou te leggen zodat je niet alleen klachtenvrij wordt maar ook blijft!

 

Flow physics fysiotherapie groningen fascia

GEGEVENS

Flow Physics

KVK   87651475
BTW  NL004466205B58
AGB   praktijk 04021513

OPENINGSTIJDEN:

Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling

 

(+31) 06 4704 3891

info@flowphysics.nl