Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling
Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling

Over mij

Toen ik als kind met mijn vader meeging naar een ijshockeywedstrijd wist ik het; ik wil later fysio worden. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, daarna ben ik een aantal jaren aan het werk geweest bij een praktijk. Ik heb hier veel geleerd maar toch had ik af en toe twijfels of dit het voor mij was. Ik kreeg steeds meer een duidelijke eigen visie en eigen behandelswijze.

Mijn manier van behandelen is ontstaan door de verbredingen van kennis die ik in de loop van de jaren heb opgedaan middels opleidingen en cursussen. Deze verdieping heeft zich vooral gericht op de behandeling van het fascia.

Ik benader klachten vanuit verschillende invalshoeken; stress, voeding, beweging, overbelasting etc. Kortom; een holistische benadering van de klacht om zo tot een oplossing te komen.

Ook een stukje educatie vind ik belangrijk. Ik hoop inzichten te geven om je lichaam beter te begrijpen. Zo kom je sneller tot herstel en kun je ook toekomstige klachten voorkomen.

Jan Sinagl

Flow physics fysiotherapie groningen fascia

GEGEVENS

Flow Physics

KVK   87651475
BTW  NL004466205B58
AGB   praktijk 04021513

OPENINGSTIJDEN:

Flow physics fysiotherapie Groningen fascia behandeling

 

(+31) 06 4704 3891

info@flowphysics.nl